anoniem condoom dokter

Wees niet dom, vrij altijd met een condoom om - Condoom Dokter

Contact

Over Condoom Dokter


CondoomDokter werd in 2011 gestart door een team van enkele twintigers die wilden bijdragen aan een wereld waar ongewenste zwangerschappen en geslachtsziektes zoals AIDS sterk verminderd worden.
Een van de zaken waarom sommige mannen geen condoom gebruiken is de schaamte om ze te bestellen en de hoge prijs.
Een webshop was hiervoor de ideale oplossing. Je kan bij Condoom Dokter anoniem en zonder schaamte condooms bestellen aan goedkope prijzen. We hebben een breed gamma van de meest gekende merken zoals Durex, NJC, Durex Play en EXS.

Zo kan je bij CondoomDokter ook latex vrije condooms kopen voor mannen of vrouwen met een latex allergie. De kosten van een webshop liggen veel lager waardoor de prijzen van de condooms en het glijmiddel lager liggen dan in de winkel zoals kruidvat of apotheek. Zo wordt veilig vrijen een stuk goedkoper en is er veel minder reden om geen condoom te gebruiken tijdens het vrijen.

Wees niet dom, vrij met een condoom om!

In deze seksshop zijn nu ook sextoys te koop. Zowel een dildo, vibrator of Fleshlight kan je in deze online drogisterij kopen. Een seksspeeltje koop je om alleen te gebruiken bij het masturberen of samen met je partner om de seks nog spannender te maken en niet een sleur terecht te komen.
 

Stel ons een vraag


* Spamfilter
veilig anoniem betalen

Copyright: Alle inhoud op deze webshop is beschermd veilig anoniem verzenden


Condooms
Glijmiddel
Seks toys

Durex
NJC
Durex Play
LELO
Fleshlight
Swan
EXS
Mates
Getmaxxx
Nu
Swet
We Vibe
Condomi
Sqweel
Pasante