anoniem condoom dokter

Wees niet dom, vrij altijd met een condoom om - Condoom Dokter

Contact

Blog NieuwsOp Condoom Dokter kan je vertrouwen bij je bestellingen. Al onze gegevens zijn hieronder weergegeven. Condoom Dokter is geen bedrijf die zich verstopt. Daarom ben je zeker dat we er ook altijd voor zullen zorgen dat je bestelling met de grootste zorg wordt afgehandeld en altijd 100% bij jou aankomt.

Ons support team staat 7/7 klaar om op je vragen binnen de 24 uur te antwoorden. Je kan ze altijd discreet een vraag stellen. Om je echter al sneller van dienst te zijn hebben we de meest gestelde vragen hieronder verzameld. • Hoe kan ik me registreren?

  Bovenaan op de website vind je een knop MIJN ACCOUNT. Als je daar ook op geklikt hebt, dan kom je op de pagina om (indien je nog geen account hebt) je te registreren of indien je wel al een account hebt, je aan te melden. Ik ga ervan uit dat je nog geen account hebt. In dat geval klik je op de registreer knop. Je zult zien dat je op een pagina komt waar je om je adresgegevens wordt gevraagd. Je echte naam hoef je niet te gebruiken, je kan voor een alias kiezen (voor ons is het echter wel makkelijker om betalingen na te kijken) maar je adres moet natuurlijk wel zeker correct zijn. Volg gewoon de stappen (alles wijst zichzelf uit) Indien je het registratieproces hebt voltooid, dan ontvang je per mail je gebruiksnaam en je paswoord.

  Waarom moet ik me registreren?

  Bij het registeren geef je het adres op waarnaar jouw bestelling moet verzonden worden. Met het wachtwoord kan je daarna dan inloggen zodat je jouw gegevens de volgende keer niet opnieuw moet invullen. Met deze inloggegevens kan je ook makkelijker met ons communiceren en via je account je vorige bestellingen bekijken.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

  Klik bovenaan de homepage op MIJN ACCOUNT. Dan komt u op de registreer of login pagina van condoomdokter. Bij het log in gedeelte kunt u klikken op WACHTWOORD VERGETEN. Nu hoeft u enkel uw emailadres op te geven en uw wachtwoord wordt daarnaartoe gestuurd. Nu hoef je enkel maar naar je mailbox te kijken naar een mail van condoomdokter-nieuw wachtwoord. Gebruik om in te loggen je emailadres en je nieuwe paswoord. (je paswoord kan je altijd wijzigen in MIJN ACCOUNT eenmaal je ingelogd bent) • Kan ik uit het buitenland bestellen?

  Je kan van overal uit de wereld bestellen, maar er wordt enkel en alleen geleverd naar België en Nederland.

  Als ik vandaag bestel, wanneer komt mijn bestelling dan aan?

  Besteld op:Verwachte leverdatum:
  ma voor 12 udinsdag
  ma na 12 uwoensdag
  di voor 12 uwoensdag
  di na 12 udonderdag
  woe voor 12 udonderdag
  woe na 12 uvrijdag
  do voor 12 uvrijdag
  do na 12 uNL zaterdag BE maandag
  vrij voor 12uNL zaterdag BE maandag
  vrij na 12 u NL maandag BE maandag
  zatdinsdag
  zondinsdag

  * Mocht in uitzonderlijke gevallen wegens onvoorziene omstandigheden, de bestelling met 1 dag later worden geleverd, zal je hiervan tijdig een mail ontvangen met de aangepaste leveringsdatum.

  Hoe kan ik een bestelling annuleren?

  Ofwel stuur je een mail naar info@condoomdokter.com en meldt je dat je de bestelling wilt annuleren. Vergeet hierbij zeker niet uw bestelnummer én de naam waarmee u besteld hebt. Indien reeds werd betaald is het wel mogelijk dat de bankaire transactiekosten worden doorgerekend (exacte kosten in algemene voorwaarden). Anderzijds kan je ook gewoon antwoorden ,en vermelden dat deze bestelling moet worden geannuleerd ,op de herinneringsmail die ik je stuur. Deze ontvang je meestal enkele dagen tot een week na je bestelling.

  Kan ik mijn bestelling terugzenden als ik niet tevreden ben?

  Terugzenden kan altijd zelf tot 2 weken na aanschaf. We hebben wel graag dat je erbij vermeld waarom je het artikel terugzend, zodat we er uit kunnen leren.
  Terugzending is vanzelfsprekend niet meer mogelijk als de verpakking werd opgedaan. Zowel voor condooms, glijmiddel als seksspeeltjes.

 • Op welke manier kan ik betalen?

  Momenteel kan je kiezen uit 4 soorten van betalingen. Je kan kiezen uit direct ebanking, multisafepay, paypall en een klassieke overschrijving. Alle betalingsmethodes zijn uitgelegd hieronder.

  -hoe werkt de betaling via sofort (directebanking)?
  -hoe werkt de betaling via Multisafepay?
  -hoe werkt de betaling via Paypal?

  Waar moet ik op letten bij een klassieke overschrijving?

  Nadat u uw betalingsproces hebt afgerond en de betaalmogelijkheid ‘klassieke overschrijving’ hebt aangevinkt zal u een mail ontvangen met alle gegevens die u nodig zal hebben om de overschrijving te voltooien. In de mededeling van je overschrijving zet je het ordernummer en je naam (dezelfde naam als waarmee je besteld hebt op de site) Indien je als man besteld hebt maar betaald met je vrouw haar rekening dan moet je dus de naam van de man ook invullen in de mededeling samen met het ordernummer.

 • Hoe wordt mijn bestelling verpakt? (en beschermd)

  Bestellingen van condooms worden altijd (als de dikte van de envelop het toelaat) in luchtkussen enveloppen opgestuurd. Deze enveloppen zien er langs buiten uit als een gewone envelop, maar de binnenkant is voorzien van luchtkussentjes. Deze zorgt ervoor dat er echt niet kan gebeuren met je bestelling! Voor alle bestellingen die dikker zijn dan 3.5 cm wordt gebruik gemaakt van een stevige kartonnen doos (die hebben we in verschillende grootte.) Indien de klant het wil kan hij in het bestelproces ‘verzekerde verzending’ aanvinken, dan wordt het sowieso in een pakje opgestuurd met een track en trace systeem. Zo kun je zelf zien waar je pakje zich bevindt.

  Wat wordt er nu juist bedoeld met anonieme verzending?

  Met anonieme verzending wordt bedoeld dat wanneer je de brief bij je thuis ongeopend op tafel legt het niet mogelijk is om te zien van waar deze afkomstig is. Het is gewoon een effen witte enveloppe en op de achterkant staat ons adres: CD, Heide 26, 9968 Oosteeklo.

  wat zijn de verzendkosten naar België en wat zijn ze voor Nederland?

  Deze zijn voor België en voor Nederland Gratis. Als je echter verzekerde verzending wenst , dan komt er een klein supplement bij. (dit kan je aanvinken in het betaalproces)

  Met welk transportbedrijf wordt mijn bestelling verzonden?

  In Belgie wordt de standaard enveloppen met de Bpost verzonden. De pakjes worden ook verzonden met bpost of met GLS. Op aanvraag is kiala ook mogelijk. In Nederland wordt alles via post NL verzonden zowel standaard enveloppen als pakjes

  Kan ik ook via kiala laten opsturen?

  Ook via kiala verzenden is mogelijk. In de zoekbalk op de site typ je dan gewoon het woord Kiala in en je klikt op toevoegen. Dan zie je dat Kiala is toegevoegd in je winkelmandje, nadat je dit hebt toegevoegd kun je gewoon verder winkelen. Voor Kiala wordt wel een klein bedrag aangerekend. Vermeld bij opmerkingen dan ook het kiala punt waar je jouw bestelling wil laten leveren.


veilig anoniem betalen

Copyright: Alle inhoud op deze webshop is beschermd veilig anoniem verzenden


Condooms
Glijmiddel
Seks toys

Durex
NJC
Durex Play
LELO
Fleshlight
Swan
EXS
Mates
Getmaxxx
Nu
Swet
We Vibe
Condomi
Sqweel
Pasante