anoniem condoom dokter

Wees niet dom, vrij altijd met een condoom om - Condoom Dokter

Contact
condoom kiezen
condoom kiezen
condoom kiezen
condoom kiezen
    
condoom kiezen
condoom kiezen
condoom kiezen
condoom kiezen
    
condoom kiezen
condoom kiezen
condoom kiezen
condoom kiezen
    
condoom kiezen


condoom anoniem100% ANONIEM
Discreet verpakt
 
gratis verzendingGRATIS VERZENDING
In Belgie en Nederland
 
goedkoopste en besteGOEDKOOPSTE
Goedkoper dan in de winkel
 
tevreden en zeer goed100% TEVREDEN
Niet goed, geld terug
 
snelle levering binnen 24uSNELLE LEVERING
Voor 12u, morgen in huis

en nog veel meer voordelen...


Condooms

Artikel 1 tot en met 25 (van 25 artikelen)
zoek op condoom merk
condoom kiezen condoom kiezen condoom kiezen condoom kiezen condoom kiezenCondooms


Condooms hebben als anticonceptiemiddel (voorbehoedsmiddel) het voordeel dat ze bijna geen bijwerkingen hebben. Dit in tegenstelling tot de pil die kan leiden tot trombose (bloedklonter). Bovendien bieden condooms bij correct gebruik een goede bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschap. Dit is niet het geval bij de pil, spiraaltje... Met een condoom verminder je dus het risico op SOA zoals aids, herpes, syfilis en chlamydia voor zowel jezelf als je partner. De meeste kapotten zijn gemaakt uit latex en voorzien van glijmiddel zodat ze beter over de penis glijden. Andere woorden voor het condoom zijn: kapotten, kapotje, rubbertje.

Het kopen van een condoom is nog steeds taboe. Daarom is het aangenamer om een condoom anoniem via internet te kopen. Zo hoef je niet met je condooms naar de kassa in de winkel. De condooms zijn allemaal te bestellen per stuk of per pak met een voordeelprijs. CondoomDokter is gespecialiseerd in Durex en NJC, maar verkoopt ook kapotjes van EXS. Alle rubbertjes zijn voorzien van het CE keurmerk en zijn dus veilig. CondoomDokter heeft een hele ruime voorraad en de 99% van ons assortiment kan anoniem en gratis binnen de 24 uur geleverd worden in heel België en Nederland.

De laatste jaren is er weer een ontzettende stijging van het aantal geslachtsziektes in Belgie en Nederland. Het is dus nog steeds belangrijk om je te beschermen, want sommige seksueel overdraagbare aandoeningen zoals aids en herpes zijn tot op heden nog steeds niet te genezen. Dit zijn ziektes waar je heel je leven last mee hebt. 
Patienten met HIV zouden maar al te graag in de tijd teruggaan om te voorkomen dat ze besmet werden met deze ongeneselijke ziekte. 

Wees niet dom, doe altijd een condoom om !

Op elk moment wil je jezelf en ook je partner beschermen tegen ziektes. Daarom is ook belangrijk om de bescherming niet te vergeten als je seksuele actief bent en gebruik je dus de condoom. Want iedereen weet dat sex met condoom het risico op seksuele ziektes zoals aids of hiv, herpes of genitale wratten, chlamyida... doet verminderen. Ook als meisje is het belangrijk om verantwoord om te gaan met seks en steeds een kondoom bij te hebben. Dat kan een mannen latex condoom zijn of een vrouwencondoom. Zo stel je jezelf ook gerust dat je safe sex hebt. Stel het dan ook gerust zelf voor om een condoon te gebruiken.

De condoom is het enige doeltreffende middel tegen SOA en voorkom je zwangerschap. De pil beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Dus ook al gebruikt het meisje de pil, gebruik ook steeds nog een condoom er boven op. Maar gebruik het condoon wel steeds correct, je moet het op de correcte manier het condoom omdoen. Oefen vooraf alvast eens zodat je niet sukkelt om het condoom te gebruiken op het moment van de waarheid.

de condoom veilig

Een comdoom kan je maar 1 maal gebruiken. En soms gebruik je best meerdere condooms tijdens een vrijpartij. Als je wisselt tussen pijpen (orale seks), vagina (penetratie) en anale seks, moet je steeds best van condoom verwisselen. Zeker van anaal naar vaginaal is dit belangrijk omdat je anders urineweg infecties en blaasontstekingen kan veroorzaken na de seks.
Maar gebruik ook altijd maar 1 kondoom, want 2 kondooms over elkaar zorgen niet voor een betere bescherming. 2 kondooms schuren over elkaar en kunnen er zelf voor zorgen dat het condoom gescheurd is.

Als je een vaste relatie hebt en je wilt neuken zonder condoom, ga dan eerst langs bij je huisarts en laat allebei een soa test doen.

latex kondoom kiezen

De meeste comdooms voor mannen zijn van latex. Maar voor wie condoom allergie heeft, wat meestal wil zeggen een latex allergie, bestaan er ook latexvrije voorbehoedsmiddelen. Pas wel altijd op met funcondooms, want de kwaliteit daarvan laat meestal te wensen over. Koop daarom je voorbehoedsmiddelen steeds in een betrouwbare condomerie (condoomwinkel). De condoom prijs in deze online condomerie is ook bijna altijd veel goedkoper dan in de winkel.

vrouwencondoom

Het vrouwencondoom is gebaseerd op hetzelfde principe als het mannencondoom. Een vrouwencondoom is een latex zakje met een ring en wordt voor de seks in de vagina geplaatst. Het is wel iets minder betrouwbaar voor bescherming tegen SOA zoals de condoom. Maar het geeft de vrouw wel de vrijheid om jezelf te beschermen bij seksueel contact zonder de pil met hormonen te moeten slikken.

veilig anoniem betalen

Copyright: Alle inhoud op deze webshop is beschermd veilig anoniem verzenden


Condooms
Glijmiddel
Seks toys

Durex
NJC
Durex Play
LELO
Fleshlight
Swan
EXS
Mates
Getmaxxx
Nu
Swet
We Vibe
Condomi
Sqweel
Pasante