anoniem condoom dokter

Wees niet dom, vrij altijd met een condoom om - Condoom Dokter

Contact


condoom anoniem100% ANONIEM
Discreet verpakt
 
gratis verzendingGRATIS VERZENDING
In Belgie en Nederland
 
goedkoopste en besteGOEDKOOPSTE
Goedkoper dan in de winkel
 
tevreden en zeer goed100% TEVREDEN
Niet goed, geld terug
 
snelle levering binnen 24uSNELLE LEVERING
Voor 12u, morgen in huis

en nog veel meer voordelen...


Durex

Toon: 

Artikel 1 tot en met 49 (van 49 artikelen)
Durex


Durex is het meest gekende condoommerk wereldwijd, daarom kan deze condoomfabriek natuurlijk niet ontbreken aan ons gamma. Durex is sinds 2010 eigendom van Reckitt Benckiser. De naam kwam van Durability, Reliability, en Excellence. Je kan er dus ook op vertrouwen dat je kwaliteit in huis haalt als je van deze condoomfabriek je kapotje koopt. Deze condoomfabriek produceert ongeveer 1 miljard rubbertjes per jaar. Vooral in Belgie en Nederland is Durex de absolute nummer 1.
Alle de Durex condooms zijn apart verkrijgbaar en ook verkrijgbaar in grotere pakket vorm. Het trouwens ook mogelijk om zelf je pakket samen te stellen. Zo kies je zelf de 20 rubbertje die alleen wilt.
Durex heeft een zeer uitgebreide collectie. Op CondoomDokter kan je natuurlijk makkelijk en 100% anoniem bestellen. Of je nu een rubbertje wilt met een aardbei, appel, banaan of sinaasappel smaakje, met ribbels en nopjes, een die het orgasme uitstelt of zelfs latex vrij is. Al deze voorbehoedsmiddelen zijn te koop bij CondoomDokter. Er is voor elks wat wils. Er zijn er zelfs beschikbaar die zo dun zijn dat je bijna niet voelt dat je een anticonceptiemiddel gebruikt. Veilig dus zonder dat je er last van hebt. Ook voor de grote penis of kleinere penis heeft Durex het gepaste condoom.

Durex heeft een heel uitgebreid gamma en sommigen zien hierdoor door de bomen het bos niet meer. Daarom is het handig om even kort een overzicht met korte omschrijving te geven van de verschillende soorten condooms van Durex.
De meest verkochte condooms zijn de Performa en de Comfort XL.
De Durex Performa is dan weer een voorbehoedsmiddel die ontworpen is voor mannen die te snel klaarkomen. Maar het kan natuurlijk ook gebruikt worden als je iets langer wil doorgaan en je orgasme wilt uitstellen. De Performa bevat een verdovend glijmiddel op basis van benzocaine die de penis licht verdooft en zo zorgt voor langere seks.
De Durex Comfort XL is voor personen met een grotere penis. Het xl condoom is iets ruimer zodat deze lekkerder zit tijdens het vrijen.
Voor de kleinere penis bestaat er dan weer Durex Close Fit.
Wie houdt van orale seks en de partner niet wil verrassen op een rubbersmaak maar eerder op een lekkere smaak zoals aardbei, sinaasappel, banaan of appel, kiest dan weer beter voor Durex Fiesta.
Wie houdt van anale seks of het gewoon extra veilig wil wordt geholpen met Durex Topsafe. Dit is een extra dik condoom die het nog iets veiliger maakt.
Toch houden ook veel mannen van een heel dun condoom omdat ze dan net het gevoel hebben alsof ze geen rubbertje aanhebben, maar toch veilig vrijen. Hiervoor ontwikkelden ze de Durex Elite. Dit is een standaard condoom alleen extra dun.
Als je echt het standaard condoom wil zonder al die speciale eigenschappen, dan kies je voor het Durex natural condoom.
Als je echter wel speciale extra's wenst, is Durex PleasureMax iets voor jou. Dit kapotje bezit ribbels en nopjes om nog extra stimulatie en plezier te geven.

Natuurlijk zijn ook deze anticonceptie middelen aan de goedkoopste prijs te koop bij CondoomDokter. Ze worden trouwens ook gratis verzonden.
veilig anoniem betalen

Copyright: Alle inhoud op deze webshop is beschermd veilig anoniem verzenden


Condooms
Glijmiddel
Seks toys

Durex
NJC
Durex Play
LELO
Fleshlight
Swan
EXS
Mates
Getmaxxx
Nu
Swet
We Vibe
Condomi
Sqweel
Pasante