anoniem condoom dokter

Wees niet dom, vrij altijd met een condoom om - Condoom Dokter

Contact

Mannen vallen snel in slaap na het vrijen
Het is een klacht van vrouwen over hun man: ‘hij valt na het klaarkomen direct in een soort van coma’. Geen naspel of gezellig nakletsen. Maar hoe komt het dat mannen zo makkelijk kunnen neuken-omdraaien-slapen en dat vrouwen hier juist moeite mee hebben?

Er speelt in zekere zin een biologische factor mee. In de jaren 60 waren er 2 seksuologen (Masters & Johnson, een man en een vrouw) die wilden nagaan wat er nu precies gebeurt op lichamelijk vlak wanneer mensen vrijen. Ze plakten honderden stellen vol met elektroden en andere meetapparatuur, en lieten die seks hebben in hun laboratorium.

Eén van de zaken die ze vaststelden, is dat, als groep, vrouwen iets trager lichamelijk opgewonden geraken. Vandaar het belang van voorspel. Maar ook: dat vrouwen meer tijd nodig hebben om weer ‘af te koelen’ nadat ze zijn klaargekomen. De fysieke opwinding blijft bij hen nog een tijdje hangen, ook na het orgasme.

Mannen daarentegen geraken als groep iets sneller fysiek opgewonden dan vrouwen. Maar nadat ze zijn klaargekomen ebt die spanning ook heel snel weg. Hun hartslag daalt en hun lichaamstemperatuur gaat naar beneden. Reken daar nog eens bij dat een orgasme endorfine doet vrijkomen in de hersenen en dat de meeste seks ‘s avonds laat in een bed plaatsheeft. Het is dan ook niet zo raar dat mannen gemakkelijk in slaap vallen.

Bron: Nieuwsblad
   
 

Condoom info Seks tips Seksualitiet en Liefde

Seks weetjes SOA Seksuele problemenCondooms

Condooms kopen per stuk
of goedkoop in bulk

Glijmiddel

Glijmiddel bestellen voor betere seks
of tegen vaginale droogheid

Seks speeltjes

Seksspeeltjes kopen zoals vibrator
dildo en meer


veilig anoniem betalen

Copyright: Alle inhoud op deze webshop is beschermd veilig anoniem verzenden


Condooms
Glijmiddel
Seks toys

Durex
NJC
Durex Play
LELO
Fleshlight
Swan
EXS
Mates
Getmaxxx
Nu
Swet
We Vibe
Condomi
Sqweel
Pasante