anoniem condoom dokter

Wees niet dom, vrij altijd met een condoom om - Condoom Dokter

Contact

Oorzaken van afglijden van condooms
Condooms beschermen goed tegen SOA's en ongewenste zwangerschap. Toch bestaat dit voordeel enkel bij goed gebruik. In de bijsluiter van elk condoom staat dat je moet opletten voor afglijden van het condoom. Maar hoe gebeurt dit eigenlijk en op waarop moet je extra attent zijn zodat het condoom niet afglijdt. 

  1. Na het orgasme kan je vergeten voorzichtig te zijn bij het terugtrekken. Na het klaargekomen wordt de penis snel weer kleiner en spant het condoom niet meer zo rond de penis. Als je dan terugtrekt zonder het condoom vast te houden, kan het condoom afglijden. 
  2. Condooms kopen die te groot zijn is nooit een goed idee. De Durex XL condooms zijn een van de best verkochte condooms, toch zijn we van mening dat dit condoom niet voor iedereen de perfecte maat is. Als je een kleinere penis hebt, is dit niet erg. Maar zorg er dan wel voor dat je ook kleinere condooms koopt. Een condoom voor een kleinere penis is de Durex Close Fit. Deze condoom heeft een strakkere pasvorm waardoor het minder snel zal afglijden. 
  3. Zorg steeds dat het condoom zo ver mogelijk wordt afgerold. Het condoom kan tijdens het vrijen vanzelf weer een beetje oprollen en van de penis glijden als het niet maximaal werd afgerold. 

Als je aan deze 3 bovenstaande punten al eens denkt, zal het risico op afglijden van het condoom al een stuk verkleinen. Zo zorg je voor een goede bescherming voor zowel jezelf als je partner.

Bron: allesoverseks.be
   
 

Condoom info Seks tips Seksualitiet en Liefde

Seks weetjes SOA Seksuele problemenCondooms

Condooms kopen per stuk
of goedkoop in bulk

Glijmiddel

Glijmiddel bestellen voor betere seks
of tegen vaginale droogheid

Seks speeltjes

Seksspeeltjes kopen zoals vibrator
dildo en meer


veilig anoniem betalen

Copyright: Alle inhoud op deze webshop is beschermd veilig anoniem verzenden


Condooms
Glijmiddel
Seks toys

Durex
NJC
Durex Play
LELO
Fleshlight
Swan
EXS
Mates
Getmaxxx
Nu
Swet
We Vibe
Condomi
Sqweel
Pasante