anoniem condoom dokter

Wees niet dom, vrij altijd met een condoom om - Condoom Dokter

Contact

Durex Performa 
Durex Performa condooms - 44 condooms
Durex Performa condooms
44 condooms


goedkoop
€33,90
€28,60Prijs per stuk: €0.65

  
Durex Performa condooms - 22 condooms
Durex Performa condooms
22 condooms


€20,13
Prijs per stuk: €0.92

  
Durex Performa condooms - 12 condooms
Durex Performa condooms
12 condooms


€12,49
Prijs per stuk: €1.04

  
Durex Performa condoom - per stuk
Durex Performa condoom
per stuk


€1,25
Prijs per stuk: €1,25


 

100% ANONIEM
Discreet verpakt
 
GRATIS VERZENDING
In Belgie en Nederland
 
GOEDKOOPSTE
Goedkoper dan in de winkel
 
14 DAGEN RETOUR
Niet tevreden, geld terug
 
SNELLE LEVERING
Voor 12u, morgen in huis


Het Durex performa condoom is voorzien van een verdovend glijmiddel aan de binnenkant van het condoom, dit zorgt ervoor dat de eikel tijdelijk minder gevoelig wordt en dat de zaadlozing wordt uitgesteld.

Het Durex Performa condoom is voor elke man die langer wil doorgaan en dus meer wil genieten van een vrijpartij. Elke durex condoom is voorzien van een verdovend glijmiddel aan de top van het condoom. Dit zorgt er voor dat je eikel tijdelijk minder gevoelig zal zijn en je alles beter onder controle zult hebben. Het hoogtepunt wordt dus uitgesteld doordat je alles iets minder intens beleeft. Het verdovende glijmiddel Benzocaine bevind zich enkel op de binnenkant van het condoom. Het verdooft dus alleen het mannelijk lid, de beleving voor de vrouw blijft dezelfde. Let er dus zeker goed bij op dat je het condoom correct aandoet (niet binnenstebuiten omdoen), anders verdwijnt het effect volledig.

Nadat de man is klaargekomen is het niet aan te raden om ook voor de tweede ronde een Durex performa condoom te gebruiken. De 2de erectie is altijd iets minder hard en het zou kunnen dat je erectie onder invloed van benzocaine het dan laat afweten.

De Durex performa voldoet natuurlijk ook aan de strenge Durex normen en heeft zich al vele malen bewezen en al vele relaties verbeterd! Indien u nog langer wilt doorgaan, dan kan u ook nog de tips lezen om de zaadlozing uit te stellen in onze info rubriek.

Condooms met dezelfde werking als de performa bieden we ook aan van EXS. Dit condoom heet de EXS delay, en is qua kwaliteit zeker te vergelijken met Durex. Misschien leuk om zelf eens te vergelijken, alle condooms zijn hier namelijk per stuk te verkrijgen.

veilig anoniem betalen

Copyright: Alle inhoud op deze webshop is beschermd veilig anoniem verzenden


Condooms
Glijmiddel
Seks toys

Durex
NJC
Durex Play
LELO
Fleshlight
Swan
EXS
Mates
Getmaxxx
Nu
Swet
We Vibe
Condomi
Sqweel
Pasante